BEMUTATKOZÁS

Gyermekcentrikus bölcsődénk a lehető legbensőségesebb módon igyekszik pótolni az anya-gyermek kapcsolatot. Számos készségfejlesztő foglalkozással, élménydús, vidám napokkal igyekszünk a gyermekek hétköznapjait eltölteni. A város zajától távol, zöld környezetben, családias légkörben, kis létszámú csoportokkal, rugalmasan működik intézményünk.

Szakmai programunkban fontos szerepe van az anyanyelvi nevelésnek, mozgásfejlesztésnek és az angol nyelv megismerésének.

A gyermekek megfelelő fejlődésében kiemelten fontos szerepe van az egészséges, kalóriadús táplálkozásnak. Étlapunkon a saját konyhakertünkben megtermesztett zöldségekből és gyümölcsökből, saját konyhánkban készült ételek szerepelnek.

Sószobával rendelkezünk ami kiemelten fontos szerepet játszik a légúti betegségek prevenciójában.

Tornaszobánkban lehetőség nyílik a gyermekek játékos mozgásfejlesztésére.

A gyermekek érdekében elengedhetetlen az intézmény és családok közötti nyitott és szoros együttműködés, a jó kapcsolat, rendszeres kommunikáció, a gyermekekért vállalt közös felelősség és a nevelési értékrend megbeszélése. A napi kapcsolattartás mellett az év folyamán szülői értekezleteket, nyílt napokat és jó hangulatú közösségépítő családi délutánokat is szervezünk, valamint az év jelentősebb ünnepeit nagy családként együtt is megtartjuk.

Meggyőződésünk, hogy a szeretetteljes, nyugodt, vidám légkörben cseperedő gyermekekből lesznek kiegyensúlyozott, aktív felnőttek.